Back

Kuron Köprü Protezi

Dişin doğal yapısında belirli bir miktar doku ve estetik kaybını telafi etmek için laboratuvar ortamında üretilen doğal dişi taklit eden restorasyonlara porselen kuron denir. Bu tür restorasyonlar, kaybedilen dokunun ve estetik görünümün yeniden kazanılması için kullanılır. Zirkonyum, e-max veya metal destekli seramikler gibi çeşitli materyallerden elde edilebilir. Köprü olarak da kullanılabilirler, özellikle ön ve arka dişlerdeki boşlukları doldurarak dayanak sağlarlar.

Porselen kuronlar, kaybedilen fonksiyonun geri kazandırılmasının yanı sıra estetik açıdan da önemli bir rol oynarlar. Bu restorasyonlar, diş eksikliği durumunda dişsiz boşluğun önündeki ve arkasındaki dişlere dayanak olarak kullanılarak üretilir. Ayrıca, implant uygulanamayacak durumlarda da etkili bir alternatif tedavi yöntemidir. Doğal diş yapısını taklit eden porselen kuronlar, hastanın ağız yapısına uyum sağlayarak doğal bir görünüm ve fonksiyon sunar.

Gala Clinic olarak, porselen kuronlar günümüzde diş hekimliğinde estetik ve fonksiyonun mükemmel birleşimi olarak değerlendirilmektedir. Uzman diş hekimlerimiz, hastalarımızın bireysel ihtiyaçlarına ve diş yapısına özel olarak porselen kuronlarla, hem estetik hem de sağlıklı bir gülüş elde etmek amacıyla özenle çalışmaktadır. Kliniğimizin deneyimli kadrosu, ileri teknoloji ve bilgi birikimiyle her hastanın beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı hedeflemektedir. Porselen kuronlar, diş rengi ve formuna uyum sağlayarak hastalarımıza doğal bir gülüş kazandırırken aynı zamanda sağlam bir fonksiyonellik sunmaktadır.

Kuron Köprü Protezi

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy