Back

E-Max Kuron

E-Max kuronlar, modern diş hekimliğinin estetik ve dayanıklılığı bir araya getiren en önemli yeniliklerinden birini temsil eder. Bu özel porselen malzeme, estetik bölgede kullanılan kuronların ve restorasyonların tasarımında yüksek performans sergiler. E-Max kuronlar, içerisindeki cam kristal partiküller sayesinde neredeyse ayırt edilemez bir doğallık sunar. Dişlerinize bütünsel bir uyum sağlayarak, gülüş hattının içinde yer alan dişlere tamamen doğal bir görünüm kazandırır.

Bu malzemenin önemli bir özelliği, dişlerde bulunan geçişlerin transparan niteliğini ve yüzey özelliğini son derece gerçekçi bir şekilde yansıtabilmesidir. E-Max kuronlar, ışığı yansıtarak doğal dişlerin ışıltısını taklit eder. Aynı zamanda dayanıklı bir malzeme olması, uzun ömürlü kullanım sağlarken çiğneme işlevini de etkilemez.

E-Max kuronlar, sadece estetik açıdan değil aynı zamanda işlevsellik açısından da başarılı sonuçlar sunar. Bu tür kuronlar, ön bölge köprülerin, kırık restorasyonların ve veneer uygulamalarının yapılmasında da kullanılabilir. İleri dental teknoloji sayesinde üretilen E-Max kuronlar, hassas ölçüler ve özel tasarım ile diş hekimleri tarafından özenle şekillendirilir, böylece dişlerinize tamamen uyumlu ve estetik bir sonuç elde edilir.

E-Max Kuron

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy